forestRoad-HD


Vårt Dagliga Bröd Juli - September 2016Läs: Uppenbarelseboken 22:12-21

"Ja, jag kommer snart.” Amen, kom, Herre Jesus!”
Uppenbarelseboken 22:20

Bibeln På Ett År:

Psaltaren 74-76
Romarbrevet 9:16-33

 

 


Dagen innan min make skulle komma hem från en affärsresa sa min son. ”Mamma! Jag vill att pappa ska komma hem.” Jag frågade honom varför och väntade mig att han skulle säga något om presenterna hans pappa vanligtvis tog med sig eller att han saknade att spela boll med honom. Men med högtidligt allvar svarade han, ”Jag vill att han ska komma hem för att jag älskar honom!”

Hans svar fick mig att tänka på vår Herre och Hans löfte att återkomma. Jesus säger, ”Jag kommer snart” (Upp. 22:20). Jag längtar efter Hans återkomst, men varför vill jag att Han ska komma tillbaka? Är det för att jag kommer att vara i Hans närvaro, borta från sjukdom och död? Är det för att jag är trött på att leva i en svår värld? Eller är det för att när jag älskat Honom så mycket av mitt liv, när Han har tagit del av mina tårar och mina skratt, när Han har varit mer verklig än någon annan, som jag vill vara med Honom för alltid?

Jag är glad att min son saknar sin pappa när han är hemifrån. Det skulle vara fruktansvärt om han inte brydde sig alls om hans hemkomst eller om han tänkte att det skulle störa hans planer. Hur känner vi inför vår Herres återkomst? Låt oss längta efter den dagen passionerat och ärligt säga. ”Herre, kom tillbaka! Vi älskar Dig.” —Keila Ochoa


Herre, kom snart tillbaka!


SE MED LÄNGTAN EFTER JESU ÅTERKOMST.